Professionell Fastighetsservice i Stockholm

Hållbar Fastighetstjänst står i frontlinjen för att erbjuda exceptionell fastighetsservice och drift i Stockholm. Med ett omfattande spektrum av tjänster som täcker allt från tak till källare, säkerställer vi att din fastighet är i toppskick. Vår helhetslösning inkluderar en detaljerad underhållsplan som adresserar varje aspekt av fastighetsskötsel, samt en teknisk förvaltning som effektiviserar husets energianvändning. Låt oss hålla ditt hus hjärta i god kondition. Klicka här för en offertförfrågan och ta kontroll över din fastighets skötsel idag.

Begär offert för fastighetsservice!

Våra tjänster inom fastighetsdrift

Fastighetsdrift

Hållbar Fastighetstjänst erbjuder omfattande lösningar för fastighetsdrift som garanterar en säker och effektiv hantering av din fastighet. Genom proaktiv skötsel och löpande underhåll enligt satta intervaller ser vi till att din fastighet är i optimalt skick året om.

Fastighetsservice

Vår fastighetsservice täcker alla behov från grundlig rengöring till avancerad teknisk support. Vi arbetar för att förlänga din fastighets livslängd och förbättra dess miljö på ett hållbart sätt genom löpande skötsel och underhåll av fastighetens allmänna utrymmen.

Teknisk förvaltning

För att underhållet av fastigheten ska ske på ett hållbart och effektivt sätt behövs en god teknisk förvaltning. Vi hjälper dig som fastighetsägare att upprätta underhållsplan, uppföljning och uppdatering av nya underhållsåtgärder men erbjuder även stöd i form av rådgivning och projektledning gällande exempelvis fasadmålning, ombyggnation eller annat som ska ske i fastigheten.

Underhållsplan

Med vår expertis inom teknisk förvaltning av fastigheten säkerställer vi att underhållsplanen vi upprättar är skräddarsydd för att möta din fastighets unika behov. Genom detaljerad planering, nära dialog med dig som fastighetsägare och regelbundet underhåll håller vi din fastighet i utmärkt skick och säkerställer att det är en säker och trevlig miljö för boende och besökare.

Frågor och svar om fastighetsdrift

Vad innebär teknisk förvaltning?

Teknisk förvaltning innefattar övervakning och underhåll av fastighetens tekniska system för att säkerställa driftsäkerhet och effektivitet. Det inkluderar energihantering, systemoptimering och felavhjälpning.

Vad innebär fastighetsservice?

Fastighetsservice omfattar ett brett spektrum av tjänster för att underhålla och förbättra en fastighets skick och funktion. Det inkluderar allt från städning till säkerhetstjänster och tekniskt underhåll.

Vad ingår i fastighetsförvaltning?

Fastighetsförvaltning inkluderar administration, drift, underhåll och tillsyn av fastigheter för att säkerställa en optimal miljö för de som använder fastigheten. Det omfattar teknisk, ekonomisk och administrativ förvaltning.