Professionell renovering i Stockholm

Hållbar Fastighetstjänst specialiserar sig på renovering av allt från fasader till hela lägenheter i Stockholm. Med en omfattande erfarenhet inom alla typer av renoveringsarbeten och projektledning, erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar de behoven som finns för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vårt samarbete med pålitliga partners, som delar våra värderingar om kvalitet, hållbarhet och personligt bemötande, säkerställer att ditt projekt hanteras med största omsorg.

Oavsett om det gäller en komplett lägenhetsrenovering, uppfräschning av kök eller badrum, eller en fasadförnyelse, står vi redo att hjälpa dig. Låt oss göra din fastighet både vackrare och mer hållbar. Kontakta oss idag för en offert!

Begär offert för renovering!

Våra tjänster inom renovering

Lägenhetsrenovering

Dags att renovera ett antal lägenheter? Vi omvandlar lägenheten till ett tryggt och funktionellt boende. Våra experter tar hand om hela processen, från idé till färdigställande, och säkerställer att varje detalj reflekterar era krav och förväntningar.

Köksrenovering

Köket är hemmets hjärta. Vi skapar funktionella och inspirerande köksmiljöer som inbjuder till både matlagning och umgänge. Modern och hållbar design kombinerat med smarta lösningar ger ditt kök nytt liv, för härliga stunder av matlagning.

Badrumsrenovering

Är badrummen i fastigheten slitna och behöver uppgraderas? Vi förvandlar badrummen till en oas av lugn. Våra badrumsrenoveringar kombinerar estetik med funktionalitet, allt för att skapa ett personligt och avkopplande utrymme för boende.

Fasadrenovering

Ge din fastighet ett lyft med en fasadrenovering. Vi förnyar och skyddar din byggnads yttre, vilket inte bara förbättrar utseendet utan även ökar fastighetens värde.

Målning

En ny färg kan göra underverk för både interiörer och exteriörer. Vårt team av professionella målare garanterar ett resultat som håller högsta kvalitet, med noggrannhet och precision i varje penseldrag.

Frågor och svar om renovering

Vad kostar renovering av badrum?

En badrumsrenovering innehåller ett flertal olika moment. Sedan spelar ett flertal olika faktorer in som exempelvis dolda installationer som har med el och rör att göra. OBS: Notera att priserna nedan är bara en ungefärlig uppskattning.

  • Material och inredning: ca 7 500 kr / kvm
  • Arbetskostnad: ca 12 000 kr / kvm

Detta är bara ett antal av faktorerna. Vill du veta närmare är du välkommen att kontakta oss för en offert!