Professionell Trädgårdsskötsel och Markskötsel i Stockholm

Hållbar Fastighetstjänst erbjuder enastående trädgårdsskötsel och markskötselstjänster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm. Vår expertis och 30-åriga erfarenhet säkerställer att din mark och trädgård inte bara är visuellt tilltalande utan också hälsosam och väl underhållen. Genom att anlita oss får du tillgång till skräddarsydda underhållsplaner som omfattar allt från gräsklippning och landskapsdesign till specifika trädgårdsprojekt. 

En välskött utemiljö höjer inte bara fastighetens estetiska värde utan bidrar också till en hållbar och inbjudande omgivning för alla. Låt oss ta hand om din trädgård och mark, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Kontakta oss idag för en offertförfrågan!

Begär offert för mark- och trädgårdsskötsel

Våra tjänster inom trädgårdsskötsel och markskötsel

Underhållsplan

Vi skapar anpassade underhållsplaner som säkerställer att din mark och trädgård alltid är i bästa skick. Vårt team arbetar nära dig för att utforma lösningar som matchar dina unika behov och visioner.

Ogräsrensning

Effektiv ogräsrensning är nyckeln till en hälsosam trädgård. Våra metoder bekämpar ogräs utan att skada din mark eller de växter du älskar, vilket ger dina blommor och buskar utrymme att växa.

Gräsklippning

Regelbunden gräsklippning är avgörande för en tät och robust gräsmatta. Vårt team använder den senaste tekniken för att ge din gräsmatta ett perfekt snitt varje gång.

Vård av buskar, häckar och träd

Vård av buskar, häckar och träd kräver expertis och precision. Vi erbjuder beskärning, formning och sjukdomsbehandling för att dina växter ska frodas och växa sig starka och vackra.

Städning

Renhet runtomkring är lika viktigt som skönheten i din trädgård. Vårt städteam tar hand om löv, grenar och annat avfall för att hålla din fastighet prydlig och inbjudande.

Bevattning

Effektiv bevattning är avgörande för växters hälsa och tillväxt. Vi installerar och underhåller bevattningssystem som säkerställer att dina växter får precis rätt mängd vatten de behöver.

Frågor och svar om trädgårdsskötsel

Hur ofta ska jag vattna min nyplanterade häck?

Vattningen av en nyplanterad häck beror på årstiden och mängden nederbörd. Det är viktigt att häcken inte torkar ut helt men inte heller står i vatten. Kontrollera jordens fuktighet och vattna vid behov för att säkerställa optimal tillväxt och hälsa för häcken.

Hur beskär jag min häck för bästa tillväxt och form?

För bästa tillväxt och form, beskär din häck genom att klippa in sidogrenarna så att de blir cirka 10 cm långa, vilket stimulerar tillväxten av nya grenar och bidrar till en tätare häck. Äldre, glesa häckar kan också föryngras på detta sätt genom att korta in sidogrenarna för att främja fler förgreningar.

Hur hanterar jag plantor som växer snett?

För att räta upp sneda plantor, använd en lång bambupinne vid varje planta och spänn upp den mot pinnen för att uppmuntra rak tillväxt. Använd tråd som är avsedd för träd och som brister när stammen växer i omkrets för att undvika att tråden skär in i stammen och orsakar skador​.